Hopp til hovedinnholdet

Inntak av store doser paracet. Symptomer og behov for legebehandling?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Veit ikke om det er rett emne, men... Har historikk med selvskading (kutting og tabl). Går nå i terapi. De siste to ukene har jeg tatt en del paracet, 10-20 500mg pr dag, ca 3 dager, så pause 3-4dager, og så på nytt. Har blitt kvalm etterhvert, og har da tatt postafen (1tabl) noen av dagene. Kvalmen har gitt seg de dagene jeg ikke har tatt Paracet. Jeg har ikke hatt vondt på høyre side av magen. Eller andre bivirkninger. Skal til legen om 1,5uke. Trenger jeg å si noe om dette hvis jeg ikke merker noe mer (selv om jeg evt fortsetter å ta Paracet frem til da)? Trenger man legebehandling hvis det har gått greit så lenge? Hva vil evt skje om jeg sier ifra til legen? Er det noen andre symptomer man kan få? Takk for svar! Hilsen jente

SVAR

Besvart 31.05.2019 13:02:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle