Hopp til hovedinnholdet

Tatt i å røyke hasj

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kompisene mine ble tatt i å røyke hasj for en uke siden cirka av politiet. Vi var 8 stk, og 4 røyka. Jeg var den eneste under 18 som hadde røyka og politimannen som snakket med meg mente at jeg mest sannsynligvis kommer til å bli tilbudt ruskontrakt, noe jeg er opp for. I tillegg til dette så var det to av kompisene mine som hadde bilene sine parkert på stedet, uten tanken om å kjøre mens de var beruset. Politiet sa vi fikk lov å hente andre sjåfører som kunne kjøre bilene hjem, og det gjorde vi. Det jeg lurer på nå er: 1. Hvorfor ringte de ikke med en gang til foreldrene mine? Og når kommer de til å ringe? Får jeg kun et brev i posten? 2. Sjåførene mistet ikke lappen, men politimennene sa at de ikke fikk lov å kjøre på 30 dager. Får sjåførene bare bot? 3. Hva kan eventuelt skje videre med denne saken? Fra mitt synspunkt så virker det som om ingenting skal skje, fordi vi ikke har hørt noe på over en uke. Men igjen, så kan det hende saken bare tar tid... Takk :)

SVAR

Besvart 28.06.2019 13:36:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge rammer for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg.

 

Les mer
attach_file

Alternativ straff for ungdom

Mange som er tatt for noe tror at politiet bare kan tilby straff. Det stemmer ikke. Å hjelpe ungdom med å ta riktige valg og komme ut av feil miljøer, er viktig forebyggende arbeid for politiet.

 

Les mer
attach_file

Vil du slutte med hasj eller marihuana?

Det kan være vanskelig å slutte med hasj, men hvis du forbereder deg godt har du gode sjanser for å få det til. Her får du råd om hvordan.

 

Les mer
account_circle