Hopp til hovedinnholdet

Samboer bruker opp alle pengene sine på hasj

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er i en rart sitvasjon . Jeg og min samboer har det sånn at vi skal leie en ny leilighet i august september , da kontrakta går ut. Men det har seg sån at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre,da han har lovet og slutte og røke hasj, i snart 2 år men han klarer ikke han blir sur og greten og alt blir dritt. Og det går ut over meg. Da han f**n ikke klarer og hole orden på økonomien så jeg så dum som jeg er får f@#n ikke spar til det jeg vil siden han bruker opp nesten alle kr vi har på det søple der så jeg betaler nesten all maten . Og siden støm og inter nett står på meg så er det jeg som betaler det det er noen ganger så ille at jeg må ringe mamma og si at hei kan jeg låne penger til mat eller til den regninga da nav ikke ga meg bok kr til det. Jeg er 20 år og får aap og må ringe min mor om penger.Pga min samboer på 24 år køarer ikke og tenke langt nok. Bør jeg leve sånn eller bør jeg forlate han . Jeg elsker han men alt blir satt på vent xc Hjelp meg hilsen frustert jente

SVAR

Besvart 06.04.2020 12:08:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Slutte med hasj/marihuana?

Ønsker du å slutte med hasj/marihuana? Her får du gode råd. Det er mange som kan hjelpe deg og det ER mulig å slutte!

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle