Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg helt nummen og ruser meg. Desperat etter å føle nærhet igjen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, på barneskolen opplevde jeg å bli kalt ekkel og lignende. Folk var spydige og unngikk meg til det punktet hvor de gikk i en bue rundt meg. Jeg snakket aldri med noen om det. Moren min var totalt ubevisst på dette bortsett fra et par bekymringmeldinger noen venner sendte rundt 6. til 7. klasse. Som et resultat av dette er jeg helt nummen. Jeg tror jeg føler meg alene og er desperat etter å kunne føle et forhold til noen. Kjæresten min prøvde å ta livet sitt en stund tilbake og jeg hadde ikke noen respons. Ellers har vi et forhold som fungerer mye bedre enn normalt for folk på vår alder. Jeg kjeder meg ekstremt mye. Trenger et høyt nivå med stimuli for å ikke bli helt gal på innsiden. Men selv den galskapen kommer ikke ut. Jeg synes det er ubehagelig å snakke med moren min. Selv om jeg vet at hun er både intelligent og hun er en god mor. Jeg vet ikke hvordan jeg skal komme ut av dette. Og er redd rusproblemene mine (Xtc, cannabis) skal bli store når jeg tjener egne penger.

SVAR

Besvart 18.04.2020 17:59:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Rus: kontakttelefoner

Hva kan du gjøre hvis du har et rusproblem? Eller en venn eller noen i familien sliter med det? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
account_circle