Hopp til hovedinnholdet

Har en del plager etter å ha tatt Ecstasy

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! på lørdag tok jeg ecstasy (mandag i dag). Tok en ganske sterk dose i følge de jeg var med, og dette var bare 2. gangen jeg tok det. Men nå får jeg ikke sove skikkelig, får rykninger når jeg prøver å sove, skjelver mye og føler jeg hører stemmer. (kan være innbilling). Jeg har ekstremt vondt i kjeven, og har tygget meg mye på skinnet og tungen, tennene mine bakerst er også litt løse. Sliter derfor med å spise. Er heller ikke helt i form, er normslt en hyper og glad jente, føler meg tom nå. Er dette normalt? Hvor lenge er det sånn?

SVAR

Besvart 22.04.2020 14:12:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

MDMA og ecstasy

MDMA omsettes både som pulver/krystaller og som tabletter. Tabletter kalles vanligvis ecstasy. MDMA er virkestoffet i slike tabletter.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle