Hopp til hovedinnholdet

Dårlig en uke etter stor dose MDMA

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Gutt 19 her. Lørdag for akkurat en uke siden, tok jeg og dama MDMA. Vanlig dose i dagens samfunn ligger på 175mg per dag. Dette var første gangen vår, og vi begge tok 875mg. Altså 8 - ganger mer enn anbefalt. 3 og en halv pille hver på under 24timer. Vi hallusinerte, snakket tull og begge blacket ut. Dagen etter var bare depressiv og litt tung i hodet. De senere dagene ble verre, vi begge kjenner et slags støt i kroppen, løfter jeg noe tungt blir jeg skikkelig svimmel og kvalm, vi har rykninger og skjelvinger. Nå en uke etter, er vi begge bare slappe, numne, og ikke så «glad» .... Hva bør jeg gjøre? Kunne denne dosen vært farlig?

SVAR

Besvart 29.04.2020 11:27:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

MDMA og ecstasy

MDMA selges både som pulver/krystaller og som tabletter. Tablettene kalles vanligvis for ecstasy, og MDMA er virkestoffet i disse.

 

Les mer
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle