Hopp til hovedinnholdet

Redd jeg skal begynne med rus igjen når jeg flytter for meg selv.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg flytter for meg selv snart, fra institusjon. Pleide å ruse meg, men ikke nå. Har ingen venner dit jeg skal flytte utenom de som holder på med rus. Er frista til å bare være med de, men vet at da kommer jeg til å ruse meg. Skjønner at det er dumt, men rus hjelper mer enn medisinene mine. Blir dessuten ikke noe sulten når jeg ruser meg, og jeg nekter å spise så det hjelper sånn sett. Enten rus eller røyk. Aner ikke hva faen jeg skal gjøre når jeg bor alene. Altså kan jo ikke bare være der uten venner heller. Og det er ikke et alternativ å være med familie, de folka skjønner ikke en shit.

SVAR

Besvart 01.05.2020 14:35:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hvilke rettigheter har du som er på institusjon?

Får du bruke mobilen som du vil og kan du ha besøk av hvem du vil? Her får du en oversikt over dine rettigheter når du bor på institusjon.

 

Les mer
attach_file

Rus: kontakttelefoner

Hva kan du gjøre hvis du har et rusproblem? Eller en venn eller noen i familien sliter med det? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
account_circle