Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg kommer meg over sinne som bygger seg opp om eksen min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg gikk fra min eks fordi han hadde rus problemer, og alltid truet med å ta livet sitt. Foreldrene hans som vi bodde under virket aldri helt bekymret for det. Jeg skulle besøke han nå sist, men han endte med å bli sjalu for noe og skulle skyte seg selv, så låste han meg ute. Jeg ringte da politi, fordi jeg ble redd og det var sent. Foreldrene er nå sinte på meg, og kommer med ting som: den var ikke ladd (våpenet). Jeg er i sjokk over hvor lite de bryr seg, og alt jeg var igjennom med sønnen deres. Jeg ble utsatt for psykisk terror men de tror alt er min feil. Noe jeg ikke skjønner fordi de har sett hvor syk sønnen deres kan være med rus, sinne, osv... Jeg er alt annet enn slik. Hva skal jeg gjøre for å komme over sinnet som bygger seg opp i meg? Har de rett til å behandle meg sånn her? Jeg har kun forsøkt å hjelpe de, og få sønnen frisk. Men han er en tapt sak uten hjelpen deres. Hvordan skal jeg komme meg videre? Jeg har angst pga hele den familien der nå. Takk

SVAR

Besvart 03.05.2020 10:40:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Har du opplevd å bli behandlet dårlig av kjæresten din? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler som kan være tidlige tegn på vold og overgrep i parforhold her.

 

Les mer
account_circle