Hopp til hovedinnholdet

Har ruset meg på Concerta, hatt det ukomfortabelt etterpå, er det normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg var ute på byen og endte opp med å ruse meg på conserta(ADHD) medisinen. Jeg har ikke ADHD. Endte opp med å ta en kapsel på 40mg, og sniffet det senere. Er ikke sikker på hvor mye det var. Men jeg har hatt det veldig ukomfortabelt i de siste tre dagene etterpå. Får absolutt ikke sove, ikke før kl er langt på morningen og jeg føler meg veldig nedstemt. I tilleg føles det ut som at pustingen min ikke går på automatikk av og til og jeg må liksom puste bevist. Er redd for at jeg aldri blir å slutte å føle meg sånn her. Er det noe som har skjedd med mennesker før? Har aldri tatt det før og aldri igjen.

SVAR

Besvart 10.05.2020 20:42:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Rus: kontakttelefoner

Hva kan du gjøre hvis du har et rusproblem? Eller en venn eller noen i familien sliter med det? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
account_circle