Hopp til hovedinnholdet

Eg sliter veldig med at jeg ikke greier å skille virkelighet med drømmer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei eg sliter veldig med at eg ikke greier å skille virkelighet med drømmer altså at eg kan snakke med noen og ikke vite om eg faktisk snakker med di. Eg kan glemme Kem folk er imens eg snakker med di som er veldig skummelt. Tror det kom når eg prøvde hasj fordi eg fikk panikkanfall og hørte stemmer og så farger osv noe som varte i flere timer kor eg ikke visste Ka som skjedde og eg følte nesten at eg ble styrt av noen andre som i Ett videospill som e helt sykt å tenke på. Eg sliter masse med angst etter det og sliter litt med å spise og skjønner veldig sjeldent Ka som skjer og er sliten fordi eg tenker så mye og prøver å følge med istedenfor å tenke på at dette er det ekte livet mitt og prøver å skjønne Kem eg er. Kan godt være eg har formulert meg dårlig men eg håper på kjapt svar og å vite Ka eg burde gjøre videre

SVAR

Besvart 21.05.2020 14:26:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Er det farlig å røyke hasj?

Er det egentlig farlig å røyke hasj? Les om rusen og hvilke konsekvenser cannabisbruk har på kort og lang sikt.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
account_circle