Hopp til hovedinnholdet

Ønsker å flytte til fosterfamilie eller på institusjon

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg lurer på om hva som må til får at eg kan flytte i fosterhjem eller på instutisjon. Jeg trivest virkelig ikke hjemme, jeg føler jeg ikke får oppmerksomhet fra mamma eller pappa. Så jeg har gjort masse gale slik at politi og barnevernet har blitt involvert, å etter de så har det bare blitt masse mere trøbbel så klart, men får kjeft vêr dag å blir snakket ned. Ruser meg ofte å blitt tatt to ganger. Jeg var på møte me barnevernet, men dem hører ikke på hva jeg har å si, de følest ut som dem trur mer på foreldrene mine en meg. Dem sier jeg overreagerer å ikke har d ille, men jeg fører d. Får nesten ikke møte venner, eller vere ute lenge. Snakket ned vêr dag å ruser meg. Men ikke politet eller barnevernet gjør noe. Alt dem sier er at jeg er bedre en det. Å at jeg holder ut hjemme. Sier at de er mange som har d verre en meg. Får litt siden var de en venn som flyttet i fosterhjem, bare fordi hun ikke klarte å bo hjemme. Er de noe jeg kan gjøre? I så fall, hvordan?

SVAR

Besvart 16.06.2020 18:29:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle