Hopp til hovedinnholdet

Tok kokain på lørdag, hvor farlig er det nå?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er en veldig engsetlig type og overtenker mye, var på fest og så tok jeg en liten linje kokain for første gang og fagen etter angrer jeg veldig og skal aldri gjøre det igjen, lurer på hvor oenge det er i kroppen og hvor farlig det er, har liksom litt vondt i magen fordi jeg overtenker og har dårlig samvittighet og er veldig stressa, har ikke merket noe på meg og lurer på om man får coke nose av en liten gang og hvor farlig er det nå, føler at jeg skjelver litt men overtenker også mye, Gjorde det på lørdag og er tirsdag nå, var ikke noe problem etter jeg gjord edet og tok veldig lite så merket Nesten ikke at jeg hadde tatt noe i det hele tatt Men har hatt lott sånn småvondt i hodet til tider og litt ekstra nå tirsdag kveld, i hjernen liksom, føles det ut som

SVAR

Besvart 16.09.2020 11:38:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kokain

Kokain er et kraftig rusmiddel. Det er forbudt og regulert som narkotika. Kokain er svært avhengighetsskapende, og selges som regel som hvitt pulver.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
account_circle