Hopp til hovedinnholdet

Hei jeg er en gutt som er imot narkotika. Hvorfor kan jeg finne narkotika selgere men ikke Politiet? HVORFOR GJØR DEM IKKE NOE?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en gutt som er imot narkotika. Jeg er av den typen som har drukket veldig mye når jeg var 13. Heim brent, vodka,øl...... Det var fæle dager. Jeg har prøvd noen av det sterkeste ruset du får. Noe som gir 4 ganger hardere effekt en canabis. (Spice fly) Men heldig vis, ble livet min annerledes med alderen. Jeg ble en annen person. Nå er jeg veldig intressert i idrett. Jeg bygger muskler, spiser sunt, studerer og har store planer. Men jeg er fær over hvor mye narkotika som er rund meg. Det er så lett og få takke i narkotika. Ringe eller sende SMS. Narkotika over alt. En kompis av meg, har fåd tilbudd om og selle narkotika. Hvorfor kan jeg finne narkotika sellere men ikke Politiet? "Politiet" som har så stor "makt" hvorfor kan ikke dem gjøre noe? Det er jo ingen problem og finne narkotika selgere, egentlig. Dem kunne for eksempel lagd premier på 500-10000 kroner for dem som sa ifra om hvor det blit selg narkotika. Norge er et lite land, ser ikke problem i og stoppe narkotika industri. Spørsmålet er, HVORFOR GJØR DEM IKKE NOE? Till ome meg kunne hjelpe til med og ta narkotika sellere, eller jeg kunne gi noe nyttig informasjon.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Så bra du gjør deg opp meninger å tanker om narkotikapolitikken. Nå er det slik at politiet gjør ganske mye flere steder når det gjelder narkotika problematikken, men det er absolutt ikke alltid de får gjort så mye som de skulle ønske. Politiet må også forholde seg til lover og regler, samt egne ressurser.

Disse tankene du gjør deg er egentlig politiske tanker, kanskje du skulle vurdere å skrive et brev til politiet i kommunen du bor. Still de gjerne sprsmål rundt narkotikapolitikken der du bor. Spør dem hva de gjør. Del dine tanker med dem og med lokale politikere.

 

Lykke til!

Hilsen RUStelefonen 08588
Ring eller send SMS til 08588

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Rusmidler
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om rusmidler