Hopp til hovedinnholdet

Venner har begynt å være mindre venner

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg går på ungdomskolen i tiende klasse. gjennom hele ungdomskolen har jeg hatt spesielt to gode venner som har vært mine bestevenner. vi har vært sammen alle tre ofte, og som du da skjønner har vært kjempegode venner alle tre. nå begynner vi å bli mindre sammen og det sliter jeg veldig med. det vil si at de to er veldig mye sammen og jeg er ikke så mye med dem lenger. og det er blant annet fordi de har prøvd forskjellige rusmidler nå, noe jeg ikke vil prøve før jeg er 18! de startet på snus og røyk og det der, og nå har de også prøvd hasj. jeg kan liksom ikke snakke med dem om det og de snakker ikke noe med meg om det. jeg er veldig mye alene nå og har ingen bestevenner jeg kan prate med lenger, noe jeg er vant til å ha. jeg vet jeg kanskje er heldig som har hatt venner og jeg vet det er mange som ikke har venner, men for meg så blir jeg såret hvis jeg kun har noen få venner, jeg trenger mange venner som jeg vet jeg kan snakke med og være med. og slik er det ikke nå. noen tips?

SVAR

Besvart 03.01.2012 13:50:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

- Drikker alkohol uten å være 18 år

Jeg drikker ofte på fest og sånt, men er jo ikke over 18. Kan jeg få noen straff for det egentlig? Hva skjer hvis politiet ser meg?

 

Les mer
account_circle