Hopp til hovedinnholdet

Blir ikke full

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt dette problemet i ett år nå. Jeg begynte å drikke, og alt var fint. Jeg ble full den første gangen og andre gangen (ulike fester, måneder mellom). Den andre gangen kastet jeg opp. Etter det har jeg ikke kunnet lukte på alkohol engang uten å ville kaste opp. Det er ikke selve problemet engang. Jeg kan fortsatt ta shots av f. eks. vodka, gin, osv. hvis jeg drikker litt cola eller juice etterpå. Men uansett hvor mye jeg drikker (og jeg virkelig mener hvor mye, jeg klarte å shotte en hel flaske med gin en gang og en hel flaske med vodka) blir jeg aldri full. Har perfekt tankegang, koordinasjon, osv. føler ingenting. Jeg vil helst kunne bli full eller tipsy, eller så blir det mye bortkastete penger. Takk!

SVAR

Besvart 25.10.2013 16:28:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Promille - hvor full blir du?

Hva er promille? Hvordan vet du hvor høy promille du har? Hva skjer i kroppen når promillen øker?

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
account_circle