Hopp til hovedinnholdet

Hvor mye kan jeg drikke - vil ikke bli full

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skal på en bursdag om noen dager der vi skal drikke litt, og jeg har ikke tenkt å bli full, bare litt brisen. Vi skal ha øl og sprit. Jeg veier 40 kg. Bursdagen varer i ca 3-4 timer tror jeg. Er uerfaren, bare drukket en halv flaske til en fest før og da merka jeg ingen verdens ting. Vil gjerne bli brisen og livlig men IKKE slik at foreldrene mine merker noe. Hvor mye kan jeg drikke og hvor hyppig for å bli glad og livlig men ikke ute av stand til å passe på hva jeg sier? Et veldig viktig at foreldre ikke finner ut av noe! Svar fort plis, er om få dager. Vil gjerne være opplagt dagen etter og, skal på familiegreie og må da ikke vises. Bursdagen blir sikkert mellom 17-22en plass.

SVAR

Besvart 29.01.2014 12:15:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
attach_file

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

 

Les mer
account_circle