Hopp til hovedinnholdet

Hva er det verste som kanskje med helsa til min venninne hvis hun fortsetter å drikke alkohol?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har et problem. Min bestevennine begynte og drikke, snuse og røyke for et par måneder siden. Jeg tror hun gjør det for å bli "kul" og å bli sett på som en som ikke bryr seg om andre liksom. Ikke nok med at det hun gjør er mot religionen hennes, vet jeg at det ikke er bra for hennes helse. Hun røyker og snuser hele tiden, og drikker all slags drikke (vin, sprit, vodka, øl og masse annet). Jeg kan ikke sitte og se på henne skade kroppen hennes mer. Kan dere fortelle meg de verste tingene som kan skje med henne hvis hun fortsetter med helsa hennes? Please! Takk!

SVAR

Besvart 26.05.2014 14:01:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
attach_file

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

 

Les mer
account_circle