Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om jeg har et alkoholproblem, har dere noen tips?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg begynner å tro at jeg har et alkoholproblem, går ofte ikke mer enn 1-2 dager mellom hver gang jeg drikker alkohol. Ofte drikker en sixpack øl eller en flaske vin hvis jeg bestemmer meg for å kose meg litt ekstra alene, dette kan skje opp til 2-3 ganger i uken, pluss at jeg drikker alkohol på fest ofte. Ønsker ikke å ha et anstrengt forhold til alkohol i en så ung alder, men har gått så langt at det er netter der jeg ikke får sove før jeg har tatt meg et par øl eller et par glass vin. Syntes det er vanskelig å slutte med alkohol også, i og med at alkohol er såpass vanlig blant ungdom. Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre?

SVAR

Besvart 19.02.2015 17:37:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor blir du avhengig?

Bruk av rusmidler og tobakk, kan føre til avhengighet. Men hvorfor blir vi avhengige, og hvordan oppleves det?

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle