Hopp til hovedinnholdet

Drakk alkohol, husker ingen ting etterpå. Hva har skjedd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Har et spørmål til dere! Forrige helg var jeg ute på byen å drakk alkohol . Vin, øl, flere drinker osv. Plutselig ble alt svart:o og jeg husker svært lite.. Fikk fortalt dagen etterpå hva jeg gjorde, sa osv.. Husker omtrent ingenting.. :( Var SÅ dårlig dagen etterpå:( og jeg føler enda (4 dager etterpå) symptomer på bakrus.. dårlig konsentrasjon, uro, hodepine, svimmelhet, veldig trøtt og sliten, litt dårlig minne ++. Så jeg lurer på. Hva har skjedd? Kan jeg ha fått noe oppi drinken min som har slått meg helt ut, altså sterkere saker enn alkohol?? I tilfelle hvordan merker jeg dette på kroppen?? Bør jeg gå til legen å ta urinprøve for å se om det er noe der? Hilsen forvirret og skuffet jente:/

SVAR

Besvart 25.04.2015 17:40:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
account_circle