Er det farlig å røyke hasj når jeg har betennelse i bukspyttkjertelen (pankreatitt)? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Er det farlig å røyke hasj når jeg har betennelse i bukspyttkjertelen (pankreatitt)?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg fikk diagnotisert betennelse i bukspyttkjertelen her forleden og fikk beskjed om å holde meg unna alko i minst 3 måneder. jeg hadde en mild akutt form og derfor ikkeno alvorlig og var helt fin igjen noen timer etter hendelsen og fikk derfor reise hjem fra sykehuset dagen etter. det jeg lurer på er om hasj er farlig iforhold til betennelsen slik som alkoholen. jeg nevnte til ambulansen at jeg pleide å røyke en gang iblant og at jeg hadde gjort det en stund, men om de videreførte den informasjonen til legen(e) vet jeg ikke, og jeg lurer derfor på om de ikke nevnte hasjbruk fordi det ikke er så farlig knyttet til betennelsen eller om de ikke visste at jeg pleide å røyke. så er det direkte farlig å røyke hasj knyttet til betennelsen eller er det "greit"?

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer