Hopp til hovedinnholdet

Mamma er veldig nøye på at jeg ikke skal drikke. Hvordan kan jeg si fra til mamma og hvordan kan jeg unngå skyldfølelse.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 18 år som lurer på noen spørsmål Jeg har vært ufrivillig avhold hele livet. Grunnen til det er fordi jeg har ikke vært den mest populære på skolen min og jeg ble aldri invitert på noen fester. Problemet er at jeg selv har ingen problemer med å drikke, men mamma er veldig nøye på at jeg ikke skal drikke. Hu. Framstiller det som en skuffelse hvis hun finner ut at jeg har drukket. Her kommer spørsmålene: 1. Hvordan kan jeg si fra til mamma at jeg ikke vil at hun skal passe på meg? 2. Hvordan kan jeg drikke uten å få skyldfølelse for det? ( har dere noen råd til hvordan jeg kan bli mer sikrere på meg selv)?

SVAR

Besvart 01.09.2015 10:54:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle