Jeg blir mer aggressiv når jeg drikker og dagene etter har jeg begynt å glemme ting. Jeg har hatt en tøff barndom. Hvorfor skjer dette nå? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg blir mer aggressiv når jeg drikker og dagene etter har jeg begynt å glemme ting. Jeg har hatt en tøff barndom. Hvorfor skjer dette nå?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har hatt en tøff barndom hvilket jeg ikke går så spesifikt inn på, bare at jeg ikke snakker så mye utn alkohol i blodet. jeg jobber ganske langt unna mine venner, så mine helger går så å si altid ut på fest, jeg drikker ikke mye polvarer så det går i pils og hjemmebrent... I det siste på fest går det rent, men noe jeg aldri har merket er at jeg begynner å bli mer agressiv og dagene etter har jeg begynt å glemme ting (hvilket jeg egentlig aldri gjør) har dere noe gode svar på hvorfor det skjer nå og hvorfor det ikke har skjedd før?... Jeg gjorde noe jeg angrer på med min aggressivitet så ville prøve ung.no for min første gang takk

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer