Cannabis, alkohol og skader Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Cannabis, alkohol og skader

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har tidligere spurt:"Hei. (...) hvorfor jeg ikke burde prøve hasj/marihuana?", og håper dere er villige til å ta opp en liten diskusjon her. Håper dere forstår at spørsmålene er fordi jeg er kritisk & ønsker mer informasjon. Det handler IKKE om å kverulere, jeg spør for å øke min egen kunnskap. Starten av svaret deres sier at røykingen gir akutte skader. Hva er disse akutte skadene? Neste dere skriver fysiske og psykiske langtidsvirkninger har jeg ikke noe å utdype, annet en at dette langtfra er tilfellet for de fleste. Blir det f.eks. i disse forskningene tatt hensyn til brukers fortid, og grunnlag cannabis eksperimenteringen? Noe jeg ville tro var vesentlig. Sist nevner dere "faren for å bli sosialt utstøtt". Hva vet dere om dette? Folk har forskjellige meninger og kulturelle forbilder. Prøver dere her å si at allmenne synspunkter burde påvirke egne? Kan love dere at en som ikke drikker alko også BLIR sosialt utstøtt i samfunnet. Burde jeg da drikke alko for sosiale fordeler?

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer