Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir lei meg når kjæresten min drikker. Selv drikker jeg aldri. Jeg følger ganske slavisk det jeg får lov til. Mulig jeg har skamfølelse eller blir redd når hun drikker. Uansett ønsker jeg å passe på henne da alkohol ikke er bra for henne.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei I de siste månedene så har jeg strevet veldig mye med følelser angående alkohol, dette skjer stort sett om når kjæresten min drikker, som oftest klarer jeg ikke tanken på det og jeg drikker aldri selv. Men allikevel så vet jeg ikke hvorfor jeg ikke klarer det når hun drikker, jeg kjenner jeg blir deprimert og veldig lei meg, dette er noe jeg har strevet å snakke med henne om og i det siste så har det gått bedre, men nå er det ille igjen. Selv så har jeg alltid blitt lært om til å ikke gjøre ting jeg ikke får lov til og dette har jeg følgt ganske slavisk. Jeg vet egt ikke helt hvorfor jeg blir slik når hun drikker, men det kan ha noe å gjøre med at jeg skammer meg litt og at jeg vet at hun gjør det uten å bry seg om konsekvenser. Utenom dette så er hun kjempesnill og hun mener aldri noe vondt med det. Selv så er jeg egentlig et unntak i denne saken når jeg vet at stort sett alle andre i klassen drikker. Jeg føler at jeg vil passe på henne siden det å drikke ikke er bra for henne.

SVAR

Besvart 06.03.2016 14:12:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
account_circle