Hopp til hovedinnholdet

Har følt meg ganske ensom etter kjæresten min slo opp med meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler meg ganske ensom, selv om jeg har mange venner. Den ensomheten ødelegger meg. Jeg er ikke så selvsikker lenger og snakker ikke så mye. Overtenker for mye og er redd for at folk skal baksnakke meg. Begynte å føle sånn helt siden min første kjæreste slo opp med meg. (Januar 2016) vi var bare sammen for 3 uker og drev for flere måneder. Da hun slo opp med meg. Mista jeg selvtilliten og følte meg uønsket av andre. For å si det sånn var jeg ganske "butthurt" lenge. Er over henne nå, men jeg er ikke den samme personen som jeg var før. Føler meg ensom. Så jeg gikk på deres nettsider og søkte opp med hva jeg kan gjøre med det. Og dere skrev at jeg burde takke "ja" til invitasjoner jeg får, men de fleste invitasjonene er for fester fullt av alkohol. Burde jeg dra på de festene? Jeg vet at det er galt å drikke alkohol under 18 år, men jeg takler ikke gruppepress. Burde jeg dra til de festene og drikke eller er det en annen løsning på min situsjon?

SVAR

Besvart 30.08.2016 21:28:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle