Hopp til hovedinnholdet

Jeg hooket med en gutt på en fest, det ble filmet, og nå har jeg fått et skikkelig dårlig rykte på meg.. Hva skal jeg gjøre? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg var på en fest for ikke så lenge siden. Der hooket jeg med en fyr som er et år eldre enn meg, vi var veldig fulle begge to, så det skulle egt ikke ha skjedd. Dette fikk da plutselig alle vite på, fordi det var noen som hadde filmet når vi klinte. Han fyren var en venn av meg, vi hadde flørtet litt og sånt tidligere, men nå har han kuttet all kontakt med meg. Vennene hans har mobbet både meg og han for det så tror kanskje det er derfor. Men han fyren oppfører seg nå som en skikkelig dust. Jeg har hørt fra en av bestevennene hans at han han har sagt at det var jeg som begynte å kline med han (noe som ikke stemmer), og at jeg ikke egt var full, men jeg utnyttet han siden han var skikkelig full. Det stemmer heller ikke. Dette suger fordi jeg synes han gutten var veldig snill før, men nå er alt ødelagt og jeg har fått et skikkelig dårlig rykte på meg, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 06.11.2016 13:38:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Rykter og ryktespredning

Rykter er opplysninger om noe eller noen som spres til én eller fler personer. Ryktene kan være både sanne og usanne, men de handler ofte om ting som setter andre i et dårlig lys.

Av Skage, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle