Slutte med selvskading Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Slutte med selvskading

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 13 år åg sliter me selvskading pga selvtillit. Jeg har lyst å prøve røyk, snus åg alkohol åg har en venn som kan hjelpe meg å få tak i dette. Jeg lurer på om selvskading eller alkohol, snus ellee røyking er bedre? Jeg er også forelsket i en gutt som er mot alkohol, røyk, snus åg lignende. Han vet ikke at jeg vill prøve dette men han vet at jeg selvskader åg han bryr seg veldig om mg. Åg sier at han aldri vill gi meg opp. Han vet også at jeg liker han så det blit av åg til litt kleint mellom oss. Men somoftes så er det ikke. Men pga at han er i mot dette så vill jeg helst ikke drikke, snuse eller røyke. Jeg har også veldig lyst å slutte med selvskadingen åg skal begynne å snakke me helsesøster (jeg åg læreren min ble enig om det). Men har lite tro på at jeg klarer å slutte. Spørsmålene mine er da: 1. Er det farligst å selvskade ellee røyke, snuse eller drikke? Åg hva er minst farlig? 2. Hva skal jeg si til han jeg liker om at jeg vill røyke, drikke åg snuse?

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer