Hopp til hovedinnholdet

Slutte med selvskading

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 13 år åg sliter me selvskading pga selvtillit. Jeg har lyst å prøve røyk, snus åg alkohol åg har en venn som kan hjelpe meg å få tak i dette. Jeg lurer på om selvskading eller alkohol, snus ellee røyking er bedre? Jeg er også forelsket i en gutt som er mot alkohol, røyk, snus åg lignende. Han vet ikke at jeg vill prøve dette men han vet at jeg selvskader åg han bryr seg veldig om mg. Åg sier at han aldri vill gi meg opp. Han vet også at jeg liker han så det blit av åg til litt kleint mellom oss. Men somoftes så er det ikke. Men pga at han er i mot dette så vill jeg helst ikke drikke, snuse eller røyke. Jeg har også veldig lyst å slutte med selvskadingen åg skal begynne å snakke me helsesøster (jeg åg læreren min ble enig om det). Men har lite tro på at jeg klarer å slutte. Spørsmålene mine er da: 1. Er det farligst å selvskade ellee røyke, snuse eller drikke? Åg hva er minst farlig? 2. Hva skal jeg si til han jeg liker om at jeg vill røyke, drikke åg snuse?

SVAR

Besvart 08.01.2017 11:20:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
account_circle