Hopp til hovedinnholdet

Vi drikker for mye alkohol, hvordan kan vi stoppe med det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei vi er to veninner men vi gidder ike si navene våre derfor bruker vi bare kallenavnene våre som er ku og fisk. vi har et problem vi tror vi er på tur til å bli alkaholikere fordi da vi jik i 6 klasse så synetes vi det var kult å drikke men nå er vi nermest sakt avhengdige. det går utover pengene våre å krimilnaluteten ja vi har faktisk stjålet alkahol. vi bruker å drikke os heilt dritings men vi vil jo ikke alti det å noen ganger så havner så sovner vi rare pllaser som i en grøft en gang, vi drikker ca en flaske ver dag å lit ekstra i helgene, vi vil stoppe å drikke men vet ikke vordan. har dere noen tips pliss. dete har før bilt set på som tul men det er ike det.

SVAR

Besvart 27.01.2017 09:59:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor drikker man?

Mange lærer tidlig om virkningene og farene med alkohol gjennom egne og andres erfaringer. Likevel velger mange å drikke alkohol. Hvorfor?

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle