Hopp til hovedinnholdet

Jeg spyr alltid når jeg drikker, hva er grunnen til det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har et spørsmål ang alkohold. Siden oktober/november har jeg spydd hver gang jeg har drukket alkohol. Det var en dag hvor jeg hadde et rikelig innhold med alkohol og ble veldig dårlig, spydde masse og husker ikke spesielt mye.. Etter den dagen spyr jeg alltid. Jeg spiser alltid normal mengde med mat før jeg drikker men alikavel spyr jeg hver gang på vors. Det er helt uavhengig mengden av alkohol. Har spydd når jeg har drukket mye og spyr når jeg kanskje har drukket en cider. Har også prøvd å varige hva jeg drikker, for å sjekke om det kanskje er en spesiell drikke jeg ikke tåler elns. Jeg drikker ikke spesielt fort elns, men jeg spyr uansett hver gang jeg drikker. Hva kan være årsaken til det? Er det noe jeg ikke tåler? Har prøvd å trappe ned på inntaket den siste måneden, men spyr fortsatt..

SVAR

Besvart 07.02.2017 12:20:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
account_circle