Hopp til hovedinnholdet

Kan mamma dø av alkohol? Og kan jeg få psykiske skader av at hun drikker?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Ikveld kom moren min hjem halvfull. Hun pleier å gjøre det ganske ofte egt. Men ting var annderledes idag. Hun kom hjem med blod på hånda, og husket ikke hvordan hun låste igjen døra. Hun skulle lage pizza til meg og broren min. Men hun klarte bare ikke å sette den pizzaen inn i ovenen. Og i natt skulle jeg se ferdig filmen jeg begynte på. Når hun la seg sa hun "Ikke lenge da jenta mi" og jeg nikket. Så gikk det fem min til hun kom å kjeftet på meg pga jeg var oppe fortsatt. Og hun driver å snakker i søvne og ingen ting av det gir mening. Noen kvelder klarer jeg ikke å sove, Bare gråter. Og jeg synes dette er veldig ukomfertabelt, og det har jeg sagt til hun. Men hun sier at hun skal skjerpe seg, men neppe gjør hun det. Men det mest ukomfertable var idag, da hun kom hjem med blod på. Jeg tror alt dette med alcohol gjør noe rart med meg!! Og noen ganger føler jeg mamma kommer til å dø! Kan hun dø av alcohol? Og kan jeg få psykiske problemer angående dette?

SVAR

Besvart 27.02.2017 15:44:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle