Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hvordan jeg skal fortsette russefeiringen min uten å være lei meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Den siste uken i russetiden har jeg slitt med å få i meg nok mat og nok med søvn. Dette har resultert i at jeg har blitt DRITINGS på russefeiringer, jeg har blitt så full at jeg ikke husker noe. Jeg har hatt sex og vært ufyselig, noe som IKKE ligner meg i det hele tatt. Nå er jeg blitt utestengt og selv om dette er flere dager siden nå, har jeg så fylleangst og er så deprimert at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Orker ikke dra på skolen og jeg vil bare sove. Jeg angrer av hele mitt hjerte fordi jeg nettopp aldri har ment å opptre på den måten som jeg har gjort. Jeg vet ikke hvordan jeg skal fortsette russefeiringen min uten å være lei meg, og siden jeg er så nedfor tør jeg ikke drikke heller i frykt for å gjøre noe dumt enda en gang...

SVAR

Besvart 07.05.2017 21:09:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle