Hopp til hovedinnholdet

Er det abstinenser jeg opplever?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har drukket så og si hver dag i nesten 3uker og vært full ca dritings hver gang, og tillegg til å blande piller som imovane, atarax, nozinan og paralgin forte.. Har ikke fått penger denne uka av der jeg får penger fra.. Nå opplever jeg svimmelhet, svetting, stress/angst, mer søvnproblemer enn det jeg har(har "kroniske" søvnprobldmer"). Er dette abstinenser? Værsåsnill å svar. Alle sier jeg må slutte å drikke men vil/klarer ikke. Jeg trenger alkoholen for å dempe de psykiske problemene jeg har..

SVAR

Besvart 08.06.2017 14:05:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle