Hopp til hovedinnholdet

Er faren min alkoholiker?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Min far har vert alkoholiker siden jeg var veldig ung, kanskje når jeg var 3-4 år, så begyndte han. Men jeg hadde bare noen spørsmål, jeg lurte på om han et egentlig en alkoholiker? Han drikker hver dag og gambler også, men lurer på om viss noen er avhengi av alkohol, er han en alkoholiker da? Og et til spørsmål, når vil en alkoholiker slutte å drikke? Jeg vet dere ikke har svaret på det, men tenker bare sånn ca hvor mange år tåler en alkoholiker som drikker øl? Min far og min mor snakker ikke, de er fortsatt ikke skilt, men de har ikke snakket med hverandre på kanskje 5-6 år, ikke ET ENESTE ord. Lurer på hva skjer viss de skiller seg, vil han drikke mer eller mindre? Hva er mest sannsynelig? Aldri vert vold heime heller

SVAR

Besvart 14.08.2017 13:43:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
account_circle