Jeg er på en avdeling for å se på mine psykiske lidelser, jeg har mest sannsynligvis angst og bipolar lidelse. Drikker mye alkohol i perioder. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

 Jeg er på en avdeling for å se på mine psykiske lidelser, jeg har mest sannsynligvis angst og bipolar lidelse. Drikker mye alkohol i perioder.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er på en avdeling for å se på mine psykiske lidelser, jeg har mest sannsynligvis angst og bipolar lidelse... Jeg har slitt litt me nikotin og alkohol, men alkohol er det største problemet. Jeg tror selv at jeg har Bipolar Lidelse 3 fordi at jeg kjenner meg igjen fra det og familien min e pumpa med lignende psykiske lidelser (flere alvorlige også). Når jeg drikker alkohol så føler jeg at jeg blir manisk å full samtidig og det er digg, jeg sliter med å slutte å drikke når jeg først får i meg. Jeg har også avhengighet i perioder, noen perioder ingen alkohol, andre perioder masse alkohol. Men jeg drikker når jeg er høyt oppe i humøret og under tider med angst. Jeg vil ikke at foreldrene mine skal vite mye om det hær og dærmed spør jeg dere om hjelp for å slutte å drikke, jeg var sist full for noe timer siden.

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer