Hopp til hovedinnholdet

 Jeg er på en avdeling for å se på mine psykiske lidelser, jeg har mest sannsynligvis angst og bipolar lidelse. Drikker mye alkohol i perioder.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er på en avdeling for å se på mine psykiske lidelser, jeg har mest sannsynligvis angst og bipolar lidelse... Jeg har slitt litt me nikotin og alkohol, men alkohol er det største problemet. Jeg tror selv at jeg har Bipolar Lidelse 3 fordi at jeg kjenner meg igjen fra det og familien min e pumpa med lignende psykiske lidelser (flere alvorlige også). Når jeg drikker alkohol så føler jeg at jeg blir manisk å full samtidig og det er digg, jeg sliter med å slutte å drikke når jeg først får i meg. Jeg har også avhengighet i perioder, noen perioder ingen alkohol, andre perioder masse alkohol. Men jeg drikker når jeg er høyt oppe i humøret og under tider med angst. Jeg vil ikke at foreldrene mine skal vite mye om det hær og dærmed spør jeg dere om hjelp for å slutte å drikke, jeg var sist full for noe timer siden.

SVAR

Besvart 21.09.2017 19:12:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle