Hopp til hovedinnholdet

Kan det være at mamma tåler lite alkohol?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, dette kan kanskje virke litt som en Bagatelle for andre barn som blir banket av foreldrene sine da de er fulle. For to år siden var vi i Sverige, da så jeg mamma full for første gang. Da vi kom hjem gråt hun og sa set aldri skulle gjenta seg. Min far har et jaktlag. De jakter i helgene, så alle overnatter hos oss da. Vi har en stor garasje der de er. Ca for et år siden drakk mamma seg full igjen i en helg under jakta. Nå er det jakt igjen og mamma drakk seg full/brisen på lørdags kveld. Og på søndag drakk hun seg brisen. Så gikk foreldrene mine tur med hunnen. Da de kom tilbake var de vel ute i garasjen. Pappa kom inn å gikk i dusjen, å da kom mamma inn. Jeg satt ved dataen og hun sto på kjøkkenet. Så skulle hun gå, å jeg trodde hun skulle gå på trynne. Greia er det at jeg syns det er skikkelig uansvarlig av henne å drikke seg full bare fordi pappa ikke er tilstede. Kan det hende hun tåler lite alkohol eller?

SVAR

Besvart 25.10.2017 14:05:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle