Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vert på julebord og gjorde noen ting som jeg er litt flau over i ettertid. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vert på julebord og sa egentli at jeg ikkje drikker, og folk respekterte d selv om de syns d var greit om jeg gjorde d. Men ente opp med å smug drikke på festen, og gjorde noen ting som jeg er litt flau over i ettertid. Snakker ikkje så mye på jobb til vanli, men nå fann jeg meg selv gå rundt å klemme endel, og si at de er kule. Jeg vet at jeg koste meg veldig og att jeg forsåvidt syns opplevelsen va grei.Angrer ikke, men skulle kanskje ikkje tatt så mange slurker. Kan jeg få råd for dårlig samvittighet? og hvordan jeg skal møte på jobb neste gang. Er så redd for at andre har forandret sitt syn på mej, og syns d er vanskeli å akseptere at jeg ikke for vite hva de syns den kvelden. Selv om jeg koste mej. Kanskje vert å nemne at de fleste på jobb er mellom 30-45 år. Vet ikke heelt hva jeg vil frem til, men trenger at noe kan høre på mej, og si hva de mener om min situasjon.

SVAR

Besvart 12.12.2017 07:31:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dårlig samvittighet

Har du gjort noe du angrer på? Skyldfølelse er vond å bære på. Men samvittigheten vår kan også være til god hjelp.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol, vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
account_circle