Hopp til hovedinnholdet

Kastet opp etter øl

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg var på ferie i Spania. Der tok jeg meg en halvliter pils for å kose meg siste dagen. Drakk en glassflaske øl noen dager før. Hadde ikke drukket alkohol på en stund. Følte meg litt svimmel når jeg gikk videre, men det roet seg etter litt vann. Ble litt kvalm etter ca to timer. Plutselig kommer det prikker i synsfeltet mitt og jeg tror jeg må kaste opp. Det roer seg ned, men når jeg kommer tilbake på rommet kaster jeg opp. Ca 3 timer etter inntaket. Er svært kvalm dagen etter også. Har drukket før, og har ikke blitt kvalm eller kastet opp. Da har jeg også drukket mer enn en øl. Kan det være matforgiftning? Har løs mage også. Eller har det noe med alkoholen å gjøre?

SVAR

Besvart 12.03.2018 11:49:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle