Jeg tar flere piller enn jeg trenger. Hva skal jeg gjøre? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg tar flere piller enn jeg trenger. Hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har slitt en god del den siste måndten.. og jeg har lagt merke til at jeg tar flere piller en jeg trenger, eller har lov til. Dette spørsmålet er kanskje mer om avhengighet. Jeg tror er pillemisbruker... i fjor fikk jeg anti-depressiva (zoloft) og vival en ganske kort stund, og dessverre tok jeg en stor overdose på disse og flere... noen måndter etterpå kjenner jeg trangen til å fortsette å ta piller, uten at jeg har «behov». Nå i desember fikk jeg på nytt anti-depressiva (fontex) og har fått en del forskjellige sovemidler når jeg har vært innlagt på psykiatrisk... hver eneste dag tenker jeg på å ta piller som jeg ikke burde ta og jeg merker en craving, som ikke går vekk og da tyr jeg til alkohol... hva skal jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer