Hopp til hovedinnholdet

Jeg tenker veldig mye på å drikke alkohol, hvordan få bort denne følelsen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Okei så jeg tenker veldig mye på å drikke alkohol. Jeg blir 15 år i år og vil helst ikke begynne å drikke så tidlig, men det er vanskelig for meg å ikke tenke på det. Jeg har ikke drukket alkohol før, men jeg får plutselig veldig lyst til å prøve det hele tiden. Jeg har ikke lyst til å begynne å drikke tidlig, og kommer ikke til å gjøre det, men denne følelsen jeg får inni meg presser veldig på meg og det får meg til å tenke på å drikke hele tiden. Ingen av vennene mine drikker, så jeg blir ikke påvirket eller føler noe press av de, men denne følelsen vil jeg få bort så fort som mulig. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 06.04.2018 14:09:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere, selge, eller gi alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

 

Les mer
account_circle