Hopp til hovedinnholdet

Jeg drakk meg full for første gang i helgen og gjorde ting jeg angrer på

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, så eg va på fest for første gang i helgen og eg va drita full, eg husker ingen ting fra kvelden og eg fant ut i dag at eg hadde tvunget en jente Til og kline med meg, og eg hadde vist tatt mye på hun mot hennes vilje. D e bare meg og denne jente d gjelder som vet at d skjedde... dette er ikkje likt meg i det hele tatt og eg snakke med hun om det no. Eg har aldri drukket før og det komme ikkje til og skje igjenn men eg har så skyld følelse at eg spyr. Vil ikkje at noen skal få vite om d og hun sier d går bra men eg tror ikkje helt på hun, trenge virkelig hjelp, eg er en veldig grei person og dette e ikkje likt meg, trenge sø sykt hjelp e helt ute av meg selv her

SVAR

Besvart 27.05.2018 18:33:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
account_circle