Hopp til hovedinnholdet

Fester og drikker. Alle vennene for lov. Ikke jeg. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg drar på ganske mye fester og drikker. Jeg startet å drikke i 8. Klasse i vintertiden(noe jeg synes er ganske ungt selv). Nå går jeg i 9 og startet i 10 etter sommeren. Problemet er at mamma og pappa er helt imot drikke og festing! Det ender opp med at jeg lyver til dem hele tiden, noe jeg ikke har lyst til. Mamma og pappa har tatt meg i å drikke noen ganger og de sier at det ikke er greit før jeg går i 2. Gym. Hva skal jeg gjøre? ALLE vennene mine får lov og har myeeee senere innetider enn meg

SVAR

Besvart 17.06.2018 15:24:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Å være den som ikke drikker

Har du bestemt deg for å ikke drikke, men synes det er vanskelig å si det til vennene dine? Ungdomsjournalist Amalie gir deg gode tips til å takle drikkepresset.

 

Les mer
attach_file

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle