Hopp til hovedinnholdet

Er stressa fordi jeg ble for full på fest

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For en uke siden var jeg på en fest og drakk for første gang. Jeg ble for full og det er noen små ting jeg ikke husker. Dagen etter var jeg stressa for at jeg hadde gjort noe dumt, men vennene mine sa at jeg ikke trengte å beskymre meg. Plutselig kommer jeg på at jeg har ringt noen og jeg går derfor inn på loggen i kontakter. Jeg har derfor ringt mange jeg kjenner og er derfor veldig stressa over dette. Jeg husker at jeg ringte og sånn ca. hva jeg har sagt, men er fortsatt stressa over dette. Trenger jeg å stresse over dette? Hvorfor er jeg fortsatt stressa når det har gått en hel uke siden festen. Vil også legge til at jeg er en person som overtenker veldig ofte og får fort dårlig samvittighet.

SVAR

Besvart 07.08.2018 23:01:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å være den som ikke drikker

Har du bestemt deg for å ikke drikke, men synes det er vanskelig å si det til vennene dine? Ungdomsjournalist Amalie gir deg gode tips til å takle drikkepresset.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle