Hopp til hovedinnholdet

Hva gjør politiet når de møter fulle ungdommer? Kontakter de foreldrene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hva gjør politiet dersom de kommer til en fest der mange mindreårige drikker? Om f.eks 30-40 ungdommer er det så er det jo umulig for dem og snakke med alle? De kontakter vel bare foreldrene til den som har festen eller evt de som er veldig fulle? Om noen under 18 blir tatt for å være fulle ute, vil politiet ringe foreldrene i alle tilfeller eller bare hvis ungdommen er veldig full? Eller kan det hende de bare kjører ungdommen hjem? Kan de også bare la ungdommen gå uten å gjøre noe med det? Blir barnevernet kontaktet uansett? Er ikke alltid foreldrene sin feil om ungdommen drikker. Mamma vil ikke at jeg skal drikke men hun kan ikke nekte meg å dra på fest heller liksom.

SVAR

Besvart 20.08.2018 22:33:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Har fest der mindreårige drikker alkohol

Jeg er myndig og skal ha en privatfest. En del av de som skal på festen er mindreårige. De kommer sikkert til å drikke de også. Er jeg da ansvarlig for dem? Kan jeg få straff hvis de drikker siden det er min fest?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle