Hopp til hovedinnholdet

På skolen min blir man mislikt hvis man ikke drikker, snuser og røyker

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 8.klassing i år og er litt bekymret for de i 10 og 9 klasse. De fester veldig ofte, og legger ut videoer på Snapchat av dem som drikker. I fjor spurte en som nå går i tiende om jeg ville ha snus, jeg svarte nei selvfølgelig, jeg syns det er innmari teit. På skolen er det sånn at om du ikke drikker eller røyker/snuser så er du en av de alle hater og misliker. Jeg har lyst til å gjøre noe i mot dette, men vet ikke hva. Hva burde jeg gjøre for å få en stopper på dette, uten at de vet at det var meg som sa i fra? Håper på et svar raskt.

SVAR

Besvart 12.09.2018 10:15:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik holder du klassen snus - og røykfri

Få læreren til å melde klassen på FRI - et gratis undervisningsprogram som forebygger tobakkavhengighet blant skoleungdom.

 

Les mer
attach_file

Taushetsplikt i skolen

Mange lurer på dette med taushetsplikt på skolen. Hva er det egentlig, hvem har taushetsplikt, og hva betyr det i din skolehverdag? Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Fakta om snus

Hvordan føles det å snuse? Er det helseskadelig og hva er aldersgrensen? Hvor lang tid tar det å bli avhengig? Er snus farligere enn røyk? Her får du forhåpentligvis svar på alt du lurer på om snus.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
account_circle