Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine blir sur når jeg sier jeg vil drikke før jeg blir 18.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Det har seg sånn at eg ikke har begynt å drikke enda men er mye ute på fest. Mamma er veldig overbeskyttende angående det og pappa er det også litt. Men snakket med de i dag å da spurte di om eg skulle begynne å drikke før 18. Mitt svar var ja for det er noe eg «ønsker». Og mamma ble veldig skuffet og lei seg og til og med sint. Bare på grunn av at eg sier eg skal drikke før 16. De betaler lappen for meg om eg ikke drikker. (Har allerede betalt lett mc lappen, 25k). Derfor hun er sur/skuffer for de legger ut pwmger på meg på noe de ikke syns er greit (selvom far begynte å drikke før 18). Hva kan eg si/gjøre for å få de til å forstå det er mitt valg og noe de ikke kan gjøre noe med uten st mamma blir sint/lei seg og pappa blir sur?

SVAR

Besvart 12.09.2018 22:01:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når er du gammel nok?

Lurer du på når du kan ta båtførerprøven eller hvor gammel du må være for å jobbe? Her finner du en oversikt over viktige aldergrenser for når du er gammel nok.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Å være den som ikke drikker

Har du bestemt deg for å ikke drikke, men synes det er vanskelig å si det til vennene dine? Ungdomsjournalist Amalie gir deg gode tips til å takle drikkepresset.

 

Les mer
account_circle