Hukommelsestap av rusmidler? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hukommelsestap av rusmidler?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For en stund tilbake var jeg med broren min. Vi drakk, og jeg vet at jeg også fikk i meg flere rivotril tabletter og også litt amfetamin. Jeg husker ikke så veldig mye fra kvelden annet at jeg ble kjent med noen, og jeg husker små glimt fra at broren min ikke var i leiligheten,så var jeg på badet med en fyr. Dagen etter så jeg på telefonen min og da hadde jeg tatt bilde av denne fyren, så hadde jeg skrevet: ''jeg hadde sex med han!!'' Jeg husker ikke om vi hadde sex eller ikke, eller hva som skjedde, og det er det som skremmer meg. Kan noen av de stoffene jeg tok ha påvirket hukommelsen min? Jeg drikker alkohol hver helg, og har aldri opplevd lignene med det. Tror du vi hadde sex eller ikke? Jeg syns det er ekkelt å ikke huske noe av det som skjedde. Jeg husker bare små glimt.

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer