Hopp til hovedinnholdet

Hukommelsestap av rusmidler?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For en stund tilbake var jeg med broren min. Vi drakk, og jeg vet at jeg også fikk i meg flere rivotril tabletter og også litt amfetamin. Jeg husker ikke så veldig mye fra kvelden annet at jeg ble kjent med noen, og jeg husker små glimt fra at broren min ikke var i leiligheten,så var jeg på badet med en fyr. Dagen etter så jeg på telefonen min og da hadde jeg tatt bilde av denne fyren, så hadde jeg skrevet: ''jeg hadde sex med han!!'' Jeg husker ikke om vi hadde sex eller ikke, eller hva som skjedde, og det er det som skremmer meg. Kan noen av de stoffene jeg tok ha påvirket hukommelsen min? Jeg drikker alkohol hver helg, og har aldri opplevd lignene med det. Tror du vi hadde sex eller ikke? Jeg syns det er ekkelt å ikke huske noe av det som skjedde. Jeg husker bare små glimt.

SVAR

Besvart 02.10.2018 16:25:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle