Hopp til hovedinnholdet

Drikker kjæresten min for mye alkohol?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten min har et veldig godt forhold til hverandre og begge to er overinteressert i øl. Men greia er ar jeg liker å kose meg med det en gang iblandt, mens kjæresten min tar det som «tørste» drikk nesten hele tiden. Vi har ikke vært samme veldig lenge, men føler jeg må gjøre noe for å få han til å skjerpe seg. Han ble nettopp ferdig i militæret og sier at han «feirer» fordi han fullførte, og fordi veldig mange av vennene hans kommer hjemom fremover. Greia er at han drikker i ukedagene. Og det er ikke bare 2 øl, men 8 og kanskje flere. Jeg vil virkelig ikke at han skal få et problem, for jeg vet min mor hadde et slikt problem med faren til broren min. Jeg trenger virkelig noen tips til hvordan jeg kan ta det opp med han. Han mener selv at han ikke har et alkoholproblem, og er veldig nøye på det siden flere venner av han har dødd pga det. Men jeg vet ikke om han ser hvor mye han faktisk drikker? Har du noen tips? Hilsen engstelig kjæreste :)

SVAR

Besvart 24.10.2018 14:51:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Bli bedre kjent med kjæresten din

Noen kjenner hverandre godt, andre vet ikke så mye om kjæresten sin. Kanskje kan det å bli litt mer kjent gjøre at forholdet blomstrer?

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle