Hopp til hovedinnholdet

Kjæreste, fest og alkohol

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg tenker veldig mye for tiden. Det handler om kjæresten min og fester og russetiden hennes. Hun er ett år yngre enn meg og er russ neste år. Jeg gruer meg veldig hver gang jeg får vite at kjæresten min skal på fest. Det har jeg gjort siden en gang jeg skulle hente henne på en fest, og hun overdrev oppførselen sin som om hun skulle vært full. Det gjorde meg utrolig ukomfortabel, og jeg blir nesten kvalm av å tenke på det. I hverdagen når jeg f.eks. ser en flaske med alkohol i f.eks. butikken, når noen nevner ordet «russ», når jeg ser et innlegg av sånt på Instagram eller Snapchat, hva som helst som minner meg om fest, så blir jeg ukomfortabel med en gang. Kjæresten og jeg har det fantastisk sammen. Jeg vil si at vi har et perfekt forhold, men denne tingen jeg tenker på hele tiden ødelegger mye for tiden. Jeg stoler på henne, men jeg klarer ikke komme over det pga. baktankene. Jeg er så redd for at hun skal miste kontrollen, og gjør noe som kan påvirke forholdet vårt.

SVAR

Besvart 18.11.2018 11:48:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle