Sitter fast i en nedadgående spiral. Hva feiler meg? Hva bør jeg gjøre? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Sitter fast i en nedadgående spiral. Hva feiler meg? Hva bør jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Tretthet/sliten hele tiden. Kort lunte. Lett distrahert. Skuffende. Utålmodig Kan ikke fokusere eller holde fokus på noe i lengre tid. Ikke når folk snakker til meg engang. Tenker dritt om meg selv hele tiden (deprimert?). Ingen viljestyrke, ingen disiplin. Utsetter alt til det er for sent. Dårlig å snakke med folk, kan ikke be om hjelp, vil mye heller sitte på nett enn å gjøre noe annet. Angst. Ingen selvtillit, bortsett fra når jeg drikker. Jeg drikker daglig. Gir ingenting mitt ytterste, skuffet over meg selv, føler et hat for meg selv, og tar ikke muligheter som blir gitt til meg. Følger aldri opp, snakket med lege i fjor, ble referert til polyklinikk, utsatte timen, mistet timen. Glemmer/utsetter forpliktelser til det er for sent Føler jeg sitter fast i en nedgående spiral som har foregått i 3 år omtrent. Foreldre mener alt er tull, jeg får ikke til å snakke med dem. Føler meg som en svak drittsekk som snylter ting jeg ikke fortjener Hva feiler meg, hva burde jeg gjøre

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer