Hopp til hovedinnholdet

Sitter fast i en nedadgående spiral. Hva feiler meg? Hva bør jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Tretthet/sliten hele tiden. Kort lunte. Lett distrahert. Skuffende. Utålmodig Kan ikke fokusere eller holde fokus på noe i lengre tid. Ikke når folk snakker til meg engang. Tenker dritt om meg selv hele tiden (deprimert?). Ingen viljestyrke, ingen disiplin. Utsetter alt til det er for sent. Dårlig å snakke med folk, kan ikke be om hjelp, vil mye heller sitte på nett enn å gjøre noe annet. Angst. Ingen selvtillit, bortsett fra når jeg drikker. Jeg drikker daglig. Gir ingenting mitt ytterste, skuffet over meg selv, føler et hat for meg selv, og tar ikke muligheter som blir gitt til meg. Følger aldri opp, snakket med lege i fjor, ble referert til polyklinikk, utsatte timen, mistet timen. Glemmer/utsetter forpliktelser til det er for sent Føler jeg sitter fast i en nedgående spiral som har foregått i 3 år omtrent. Foreldre mener alt er tull, jeg får ikke til å snakke med dem. Føler meg som en svak drittsekk som snylter ting jeg ikke fortjener Hva feiler meg, hva burde jeg gjøre

SVAR

Besvart 25.11.2018 12:26:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål eller bekymringer om rus?

Er du nysgjerrig på ulike rusmidler? Vil du bli rusfri? Eller har noen i familien din et rusproblem? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Tips for å endre uvaner eller slutte med noe

Ønsker du å slutte med noe, starte med noe eller forandre på noe? Vi gir deg råd for en varig endring, så det ikke bare blir med tanken.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle