Hopp til hovedinnholdet

Alkohol og skader

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er gutt på 14 år. Begynte å drikke mye når jeg var 13 år da jeg drakk meg full nesten 4-6 ganger i løpet av en/to måneder som er noe jeg angrer på. Dette var over ett halvt år siden.siden har vert full 4-5 ganger. Det har roet seg siden men det skjer fortsatt ca en gang hver andre måneden at jeg drikker meg full. Mye av grunnen til dette er at jeg har også mange venner som drikker kanskje oftere en dette. Det er vanskelig å holde meg vekke fra alkohol . Og jeg lurer også på hvor dårligst det er for meg at hver gang jeg drikker meg full er det på brennevin. Så for å oppsummere, Har jeg ett problem?

SVAR

Besvart 23.11.2018 17:33:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle